قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت

الزام کارت واکسن برای سفر به عتبات

الزام کارت واکسن برای سفر به عتبات سفر به عتبات بدون داشتن کارت واکسیناسیون امکان‌پذیر نیست و شرکت‌های هواپیمایی نمی‌توانند به افرادی که واکسن کرونا نزدند، بلیت بفروشند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اعلام کرد:برای کلیه زائران عتبات دانشگاهیان اعم از اصلی و ذخیره، داشتن کارت واکسیناسیون الزامی است.ستاد عتبات دانشگاهیان اعلام کرد: به اطلاع کلیه زائران عتبات دانشگاهیان اعم از اصلی و ذخیره می رساند،برای اعزام به عتبات، داشتن کارت واکسیناسیون الزامی است و همه زائرانی که به صورت هوایی و در صورت بازگشایی مرزها به صورت زمینی عازم عراق شوند، باید واکسن کرونا زده باشند.

بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا، داشتن کارت واکسیناسیون و نتیجه منفی آزمایشPCR برای۷۲ ساعت قبل از پرواز الزامی است.همچنین کشور عراق داشتن کارت واکسن با دو دوز تزریق و همراه بردن نتیجه منفی آزمایشPCR را برای زوار لازم می داند.

گفتنی است، سفر به عتبات بدون داشتن کارت واکسیناسیون امکان‌پذیر نیست و شرکت‌های هواپیمایی نمی‌توانند به افرادی که واکسن کرونا نزدند، بلیت بفروشند.

دانشگاهیان به این مورد توجه خاص داشته باشند که این قانون به منظور حفظ سلامت عمومی زائران ایرانی و شهروندان کشور میزبان وضع شده و رعایت آن از لحاظ اجتماعی، اخلاقی و شرعی واجب است.

زائرانی که دو دز واکسن خود را دریافت کرده اند، به سامانه درخواست کارت واکسن وزارت بهداشت مراجعه کنند و درخواست صدور کارت واکسن دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی دهند.

لازم به ذکر است این کارت بعد از صدور تا دو هفته بعد اعتبار دارد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار